Homenatge a les Brigades Internacionals

L’Associació d’Amics de les Brigades Internacionals de Catalunya i l’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme han organitzat un homenatge a les Brigades Internacionals.

unnamedL’acte tindrà lloc al Monument a les Brigades Internacionals (Boca Nord del Túnel de la Rovira, Barcelona). Durant l’homenatge, es farà una ofrena floral i els cantautors Sergi Dantí, Enric Hernàez i Jordi Montáñez interpretaran diverses cançons en representació del Col·lectiu Brigada Intergeneracional per la Recuperació de la Memòria Històrica. També es llegiran paraules de la Pasionaria.

Hi participaran Eduard Amouroux, membre de l’Associació Catalana d’Expresos Polítics; Carles Santacana, professor d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona, que parlarà de l’Olimpíada Popular; Plàcid Garcia-Planas, director del Memorial Democràtic, i altres representants institucionals.

L’homenatge a les Brigades Internacionals ha estat organitzat amb la col·laboració del Memorial Democràtic i l’Ajuntament de Barcelona.

Dia:  22.10.2016

Lloc: Túnel de la Rovira (Boca Nord) Barcelona

Hora11 h

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s